Türkiye Haber Portalı Logo 2
Anıl Altan, Aslı Bekiroğlu Ve Şebnem Özinal'ın Buluşması 'hayatımız Roman' Çok Yakında! 2

Anıl Altan, Aslı Bekiroğlu ve Şebnem Özinal’ın Buluşması: ‘Hayatımız Roman’ Çok Yakında!

Heyecanla beklenen bir yapımın parıltısı, beyaz perdede yaşanacak. Şebnem Özinal, 8 Mart’ta gösterime girecek olan “Hayatımız Roman” filmindeki rolüyle sinema tutkunlarını büyülemeye hazırlanıyor. Filmin çekimleri, Çanakkale’nin tarihi atmosferinde, Lâpseki’nin roman mahallesinde tamamlandı ve Özinal, sette yaşadığı en eğlenceli deneyimlerden biri olduğunu dile getirdi.Altın Adam Medya yapımı olan ve usta yönetmen Savaş Sancak tarafından yönetilen “Hayatımız Roman”, başarılı oyuncu Şebnem Özinal’ın yanı sıra Anıl Altan, Aslı Bekiroğlu, Cem Belevi, Anıl İlter, Gözde Cığacı, Dilara Büyükbayraktar, Arzu Yanardağ, Sarp Bozkurt gibi önemli isimlerden oluşan zengin bir oyuncu kadrosuna sahip.

Çanakkale'nin Büyüleyici Atmosferinde Çekilen 'hayatımız Roman' Filmi Gösterime Hazır! (1)

Özinal, filmle ilgili düşüncelerini paylaşırken, oyuncu kadrosunun seçimi ve yönetmenin senaryoyu seyirciye aktarma konusundaki çabalarını övdü. “Hayatımız Roman”, romanların dokusunu gerçekçi bir şekilde yansıtan, sıcak ve samimi bir hikayeyi anlatan belki de ilk film olma özelliğini taşıyor. Özinal, bu filmle roman kültürüne dair bir anlatının önemli olduğunu ve seyircinin bu filme ilgi göstereceğine inandığını belirtti.

Çanakkale'nin Büyüleyici Atmosferinde Çekilen 'hayatımız Roman' Filmi Gösterime Hazır! (2)

Usta oyuncu, oyuncuların performansının izleyici üzerinde büyük bir etki bırakacağını ve herkesin rolünü en iyi şekilde oynadığını vurguladı. Detaylı ve titiz bir çalışma sürecinin sonucunda ortaya çıkan film, izleyicilerden büyük ilgi görecek ve içten bir hikayenin tadını sinema perdesinde sunacak.

Anıl Altan, Aslı Bekiroğlu Ve Şebnem Özinal'ın Buluşması 'hayatımız Roman' Çok Yakında! 1

“Hayatımız Roman”, Şebnem Özinal ve diğer yetenekli oyuncuların performansıyla, seyircilere unutulmaz bir sinema deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo