Türkiye Haber Portalı Logo 2
Deİk, Web 3.0 Ve Blockchain İçin Stratejik Adım Atıyor Roofstacks Ceo Su Burak Soylu Başkanlığında Yeni Komite Kuruldu (2)

DEİK, Web 3.0 ve Blockchain İçin Stratejik Adım Atıyor: Roofstacks CEO’su Burak Soylu Başkanlığında Yeni Komite Kuruldu

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), teknolojik dönüşümün hız kazandığı günümüzde, Web 3.0 ve Blockchain teknolojilerine odaklanmak amacıyla önemli bir adım attı. Türkiye’nin ekonomik büyümesine liderlik eden DEİK, Roofstacks Kurucusu ve CEO’su Burak Soylu’nun başkanlığında Web 3.0 Blockchain Komitesi’ni hayata geçirdi.

Komite, iş dünyasında giderek artan etkisiyle dikkat çeken Web 3.0 ve Blockchain teknolojilerinin Türkiye’deki uygulamalarını ve kullanımını ele alacak. Bu adım, Türkiye’nin uluslararası ticarette güçlenmesine ve yenilikçi teknolojilere odaklanarak dünya pazarında öncü bir konum edinmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Deİk, Web 3.0 Ve Blockchain İçin Stratejik Adım Atıyor Roofstacks Ceo Su Burak Soylu Başkanlığında Yeni Komite Kuruldu (5)

DEİK’in düzenlediği çeşitli programlar ve etkinliklerle uluslararası ticareti desteklediği bilinirken, yeni oluşturulan Web 3.0 Blockchain Komitesi ile birlikte, Türkiye’nin teknolojik dönüşüme uyum sağlaması ve bu alandaki fırsatları en iyi şekilde değerlendirmesi bekleniyor.

Deİk, Web 3.0 Ve Blockchain İçin Stratejik Adım Atıyor Roofstacks Ceo Su Burak Soylu Başkanlığında Yeni Komite Kuruldu (3)

Roofstacks Kurucu ve CEO’su Burak Soylu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türk milleti olarak teknoloji adaptasyonu konusunda dünya genelinde özel bir yere sahibiz. DEİK’in liderliğinde oluşturulan Web 3.0/Blockchain Komitesi ile bu özel konumu daha da güçlendirecek ve Türkiye’nin bu alanlarda liderliğini pekiştirecek adımları birlikte atacağımıza inanıyorum.” dedi.

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo