Türkiye Haber Portalı Logo 2
Dİa Yazılım Bayilik Fırsatları Bulut Erp İle Yeni İş Kapıları Açın

DİA Yazılım Bayilik Fırsatları: Bulut ERP İle Yeni İş Kapıları Açın

Günümüz iş dünyasında birçok şirket, büyüme ve coğrafi olarak yayılma hedefleri doğrultusunda bayilik sistemiyle çalışıyor. Bulut teknolojisinin çok daha değer kazandığı günümüzde, %100 bulut altyapısıyla ERP hizmeti sunan DİA Yazılım da bayilik sistemiyle satışlarını her geçen gün artırıyor.

Bulut teknolojisi konusunda 20 yıllık tecrübesi ile iş ortaklarına; tüm sektörlerdeki firmaların, muhasebeden stok takibine, üretimden servis hizmet yönetimine kadar dijitalleşme ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde karşılama fırsatı sunduklarını söyleyen DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, “Bayilerimize tahsilat riski olmadan düzenli yıllık gelir modeli sunuyoruz. Ayrıca adil bir bayi koruma programımız var; register sistemimiz sayesinde iş ortaklarımızın firmalara sundukları teklifleri koruyoruz. Üyemiz olmak için başvuran firmaları da sertifika ve niteliklerine göre bayilerimize yönlendiriyor ve müşteri görüşmelerinde onları destekliyoruz” dedi.

İş ortaklarının DİA çözümleri hakkında yetkinliklerini 11 farklı sertifika programı ile artırmayı hedeflediklerini ve müşteri memnuniyeti sağlayıp, satışlarını artırmada destek olduklarının da altını çizen Onay, “DİA Türkiye’nin en gelişmiş bulut ERP programı ve müşteri üyelik yenileme oranı %99,4. Bu anlamda bayilerimizin satış sonrasını yönetmesi de çok kolay oluyor. Bulut teknolojisi ile hizmet vermemiz nedeniyle de uzaktan daha az maliyetle destek olabiliyorlar. Öte yandan satış hedeflerini yerine getirebilmeleri için de onları hem teknik hem de pazarlama anlamında destekliyoruz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Onay sözlerine şöyle devam etti: “DİA olarak, bayilerimizin müşteri ilişkilerini güçlendiriyor ve tekrarlayan iş fırsatları elde etmelerini sağlıyoruz. Bayilerimize ayrıca; ücretsiz satış ve pazarlama eğitimlerine katılma, promosyon ürünlerini ücretsiz edinme, pazarlama faaliyetlerinde ve reklamlarda destek, potansiyel müşteri yönlendirmesi, güncellemelerden anında haberdar olma ve uzmanlıklarını artırarak yeni müşteri kazanımı sağlama avantajları da sunuyoruz. Yeni bayi adaylarının başvurularına da her zaman açığız.” DİA Yazılım 2023 yılında 67 yeni bayisiyle toplam 256 bayiye ulaşmayı başardı.

Dİa Yazılım Bulut Teknolojisiyle Bayilik Sistemi İle Büyüyor (2)

DİA Yazılım AŞ: 2004 Yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Teknokent’te kuruldu. Ticari yönetim sistemi olarak her sektörden KOBİ’nin iş yönetim süreçlerini kontrol ve takip etmelerini sağlayan, birbirine entegre çalışan ticari yazılımlar için çalışmaktadır. TÜBİTAK ve Avrupa Birliği destekli uluslararası Ar-Ge projelerinde yer alarak sürekli Ar-Ge yeteneğini geliştirmektedir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımı olarak, muhasebeden üretime, stok-depo yönetiminden diğer tüm satış ve satın alma süreçlerine kurumların iş süreçlerine verimlilik ve hız katmayı amaçlayarak yola çıkmıştır. Tamamen DİA Yazılım AŞ. tarafından geliştirilmiş özel bir altyapı üzerinde ve bulut teknolojisi ile çalışan DİA, SaaS (Software As A Service – Hizmet Olarak Yazılım) modeliyle pazarlanmakta ve KOBİ’lerin maliyetlerini düşürmekte, verimliliklerini artırmaktadır.

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo