Türkiye Haber Portalı Logo 2
Elvan Elvan Yeni Şarkısı Değer Dünyama Ile Müzik Arenasında Fırtına Estiriyor (2)

”Elvan Elvan”, Yeni Şarkısı ”Değer Dünyama” ile Müzik Arenasında Fırtına Estiriyor

Uzman Doktor ve Yetenekli Müzisyen ”Elvan Elvan”, Yeni Şarkısı ”Değer Dünyama” ile Müzik Arenasında Fırtına Estiriyor

Türkiye’nin farklı hastanelerinde uzun yıllar anestezi ve reanimasyon alanında görev yapan, son 11 yıldır ise İstanbul’da hizmet veren ”Elvan Elvan”, sadece tıp dünyasında değil, aynı zamanda müzik sahnesinde de adından söz ettiriyor. Başarılı doktor, müzik kariyerine bir yenisini ekleyerek kendi bestesi ”Değer Dünyama” ile müzikseverleri büyülemeye devam ediyor.

”Değer Dünyama” şarkısıyla müzikseverlerle buluşan Elvan Elvan, sözleri ve müziği kendisine ait olan eserinde duygusal bir yolculuğa çıkarıyor dinleyicilerini. Faruk Paker’in aranjesi ve Hakan Güngör’ün müzik direktörlüğü ile şarkı, sonbaharın tınılarına uygun melodilerle bezeliyor.

Uzun yıllar anestezi doktorluğu yapan Elvan Elvan, bu süre zarfında sıkıntılı ve yoğun çalışma şartlarına rağmen müziği hiçbir zaman ihmal etmediğini vurguluyor. Anestezi uzmanlığını büyük bir özveriyle sürdüren Elvan Elvan, müziğiyle de duygusal bir bağ kurarak bu iki alanı bir arada başarıyla yönetiyor.

Elvan Elvan Yeni Şarkısı Değer Dünyama Ile Müzik Arenasında Fırtına Estiriyor (1)

”Değer Dünyama” adlı yeni şarkısıyla ilgili düşüncelerini paylaşan Elvan Elvan, “Bazen zaman, bazen mesafe sevdiklerimizle aramıza girer. Ancak sevdiklerimize kavuştuğumuzda, o anın kıymetini bilmeli ve yaşamın tadını çıkarmalıyız. Şarkım, bu duyguları en içten şekilde yansıtmaya çalışıyor.” ifadelerini kullanıyor.

Elvan Elvan Yeni Şarkısı Değer Dünyama Ile Müzik Arenasında Fırtına Estiriyor (3)

Samuray Müzik etiketiyle ve Avrupa Müzik dağıtımıyla müzik platformlarında yerini alan ”Değer Dünyama”, Elvan Elvan’ın dokunaklı vokali ve güçlü sözleriyle dinleyicileriyle buluşuyor. Bu yeni müzikal yolculuk, Elvan Elvan’ın sanatındaki çeşitliliği ve derinliği keşfetmek isteyenleri bekliyor.

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo