Türkiye Haber Portalı Logo 2
İstanbul Marketing Summit Öncesinde Genç Yeteneklere Kapı Açan Cat Buluşması

İstanbul Marketing Summit Öncesinde Genç Yeteneklere Kapı Açan CAT Buluşması

Bu yıl 11-12-13 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan 6. İstanbul Marketing Summit öncesinde, CAT sponsorluğunda düzenlenen öğrenci buluşması, gençleri Türkiye’nin önde gelen markaları ve temsilcileriyle bir araya getirdi. Toplam 1000 başvuru arasından seçilen 100 öğrenci, gün boyunca süren etkinlikte pazarlama ve iletişim dünyasını yakından tanıma fırsatı buldu. Ayrıca, bu proje kapsamında seçilen 100 öğrenci, İstanbul Marketing Summit’e üç gün boyunca ücretsiz olarak katılım sağlayabilecek.

Sürdürülebilirlikten Yazılıma: Pazarlamanın Güncel Trendleri Paylaşıldı

Etkinlikte, sosyal medyanın en yeni trendlerinden sürdürülebilirlik iletişimine, yazılım gibi geri plan çalışmalarından içerik ve kreatif boyutuna kadar pazarlamanın farklı alanlarındaki en yeni gelişmeler paylaşıldı. Bu alanda kariyer yapmak isteyen gençlere, sektörde nasıl bir rota çizmeleri gerektiği aktarıldı. Etkinlikte sahneye çıkan isimler arasında oyuncu ve influencer Furkan Kızılay da, iletişimde marka-influencer uyumunun önemine dair deneyimlerini paylaştı.

Pazarlama Ve İletişim Dünyasına Genç Bakış 100 Seçkin Öğrenci İstanbul'da Bir Araya Geldi (4)

CAT’ten İki Öğrenciye Staj İmkanı

Yeşil Kundura’nın Türkiye lisansörü ve distribütörü CAT, E-ticaret Müdürü Orçun Özgüney ve E-ticaret Danışmanı Şükrüye Kolcu ile etkinlikte yer aldı. 75 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin köklü şirketlerinden biri olan Yeşil Kundura ekibi, markanın sürdürülebilirliği ve yeniliği odak alarak değişen stilini ve pazarlama stratejilerine yansımalarını paylaştı. Ayrıca, genç neslin yeni fikirleriyle ekibini güçlendirmeyi hedefleyen şirket, etkinlikte seçilen iki öğrenciye staj imkanı sunacak.

Pazarlama Ve İletişim Dünyasına Genç Bakış 100 Seçkin Öğrenci İstanbul'da Bir Araya Geldi (3)

İstanbul Marketing Summit: “Better Tomorrow”

İstanbul Marketing Group’un Başkanı Batuhan Çevik, etkinliğin organizasyonunu üstlenen isim olarak, “Better Tomorrow” temasıyla düzenlenecek olan İstanbul Marketing Summit’te pazarlamanın geleceğini tartışmak için hazırlandıklarını belirtti. Ayrıca, etkinlik kapsamında gençleri sektörle buluşturarak, öğrencilerin ve pazarlama dünyasının geleceğine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Çevik, etkinliğin Cumhuriyet’in 100’üncü yılından aldıkları motivasyonla bu yıl ilk kez gerçekleştirildiğini ve ilerleyen senelerde de devam edeceğini planladıklarını sözlerine ekledi.

Pazarlama Ve İletişim Dünyasına Genç Bakış 100 Seçkin Öğrenci İstanbul'da Bir Araya Geldi (1)

İstanbul Marketing Summit Hakkında Detaylı Bilgi ve Biletler

11-12-13 Aralık tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan İstanbul Marketing Summit, pazarlama, yaratıcı endüstriler, dijitalleşme ve iş dünyasının fikir liderlerini bir araya getirecek. Etkinlik, markaların geleceği gösteren projelerini, içgörülerini ve sektördeki en yeni gelişmeleri paylaşacak. Katılımcılar, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin sürdürülebilirlik ve teknoloji alanındaki en yeni araştırmalarını da keşfedecekler. Detaylı bilgi ve biletler için İstanbul Marketing Summit resmi websitesine başvurabilirsiniz.

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo