Türkiye Haber Portalı Logo 2
Lara Di Lara, Eskisi Gibi Değil Albümüyle Müzikseverleri Büyüledi! (4)

Lara Di Lara, “Eskisi Gibi Değil” Albümüyle Müzikseverleri Büyüledi!

Müziğin sınırlarını zorlayan ve Türkçe alternatif müzik sahnesinde önemli bir yer edinen Lara Di Lara, geçtiğimiz ay yayımladığı dördüncü stüdyo albümü “Eskisi Gibi Değil” ile dinleyicileriyle buluştu. Heyecanla beklenen albümün lansman konseri, 11 Kasım Cumartesi akşamı Zorlu PSM Studio’da gerçekleşti ve sanatçı, uzun bir aradan sonra hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Lara Di Lara, sahnedeki etkileyici enerjisi ve güçlü sesiyle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Hem yeni albümünden şarkıları seslendiren hem de sevilen eski şarkılarını sevenleriyle paylaşan sanatçı, müzikal çeşitliliği ve özgün tarzıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Lara Di Lara, Eskisi Gibi Değil Albümüyle Müzikseverleri Büyüledi! (3)

“Eskisi Gibi Değil” Albümü: Lara Di Lara’nın Müzik Manifestosu

Lara Di Lara, sözü ve müziği kendisine ait 13 şarkının yer aldığı “Eskisi Gibi Değil” albümünde, akustik öğeleri synth dünyasıyla ustalıkla harmanlıyor. Sanatçı, albümünü “Annelik, doğurganlık, doğum, ölüm, doğa, birey olmak, güç, her şey ve hiçbir şey, protesto etmek, insan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, politik erozyon, ayrımcılık, birlik ve beraberlik, aşk ve bırakabilmek üstüne bir albüm” olarak tanımlıyor.

Albüm, İstanbul ve Viyana’da kaydedildi ve prodüktörlüğünü Lara Di Lara ile birlikte Levni üstlendi. Müzisyenler Herbert Pirker, Willi Rosner, Markus W. Schneider, Christina Ruf, Burak Irmak ve Selen Gülün’ün eşlik ettiği albümün kapak fotoğrafını Pelin Kaçar çekerken, kapak tasarımı Valerija İlchuka imzasını taşıyor.

Lara Di Lara, Eskisi Gibi Değil Albümüyle Müzikseverleri Büyüledi! (2)

“Büyü” Klibi ve Sanatçının Müzikal Yolculuğu

Albümde yer alan “Büyü” adlı şarkının video klibi, Pelin Kaçar yönetmenliğinde beş gencin özgürlüğe doğru attığı bir yolculuğu anlatıyor. Aksel Bonfil ve Ateş Benek’in yapımcılığını üstlendiği klibin görüntü yönetmenliğini Adrien Heylen yaparken, genç ve yetenekli oyuncular Şara Ayvaz, Eren Demircan, Buse Külekçi, Beyza Elçin Işığan, Eren Erkul ve Begüm Erceber, izleyicilere duygusal bir deneyim yaşatıyor.

Lara Di Lara’nın müzik kariyeri, müziğe olan tutkusunu küçük yaşlarda keşfetmesiyle başlıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nden mezun olduktan sonra solo kariyerine “Oraya Doğru” adlı ilk albümüyle adım atan sanatçı, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa turneleri ve önemli konserlerle müzikseverlerle buluştu. Bağımsız olarak çıkardığı “Sudaki Çığlık” albümünden sonra 2023’e damgasını vuracak yeni projelerle müzikseverlerle buluşmaya devam edecek.

Lara Di Lara, Eskisi Gibi Değil Albümüyle Müzikseverleri Büyüledi! (1)

Lara Di Lara’nın güncel aktivitelerini takip etmek için:

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo