Türkiye Haber Portalı Logo 2
Nirvana Hotels, Yeşillenen Oteller Sertifikası Ile Sürdürülebilir Turizmde Öncü (2)

Nirvana Hotels, Yeşillenen Oteller Sertifikası ile Sürdürülebilir Turizmde Öncü

Nirvana Hotels, çevre dostu uygulamalarıyla sürdürülebilir turizmde önemli bir başarıya imza attı. Nirvana Dolce Vita Hotel, Nirvana Mediterranean Excellence Hotel ve Nirvana Cosmopolitan Hotel, Gold derecesinde Yeşillenen Oteller Sertifikası’na layık görüldü. Bu prestijli sertifika, tesislerin enerji yönetimi, su yönetimi, iç hava kalitesi artırımı, atık azaltımı ve geri dönüşüm konularında gösterdiği üstün performansı vurguluyor.

Sürdürülebilir turizmin devamlılığına önem veren Nirvana Hotels, Kilit Hospitality Group (KHG) çatısı altında bu sertifikayı alarak çevresel sorumluluğunu bir kez daha kanıtlıyor. Yeşillenen Oteller Sertifikası, turizm sektöründeki tesislere çevreye duyarlı olma konusunda öncülük etmeyi ve sürdürülebilirlik bilincini artırmayı amaçlamaktadır.

Nirvana Hotels, Yeşillenen Oteller Sertifikası Ile Sürdürülebilir Turizmde Öncü (1)

KHG: Farkındalık Yaratma ve Çevresel Güç Oluşturma Yolunda İlerliyor

Kilit Hospitality Group, Nirvana Dolce Vita Hotel, Nirvana Mediterranean Excellence Hotel ve Nirvana Cosmopolitan Hotel’in Gold kategorisinde Yeşillenen Oteller Sertifikası almasıyla birlikte, sürdürülebilir turizmin önemine dikkat çekiyor. Bu sertifikayı alarak, KHG, tesislerinde çevre dostu politikalarını uygulama ve farkındalık yaratma konusundaki taahhüdünü güçlendiriyor.

Yeşillenen Oteller projesi, TUROB iş birliğiyle Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından yönetilmektedir. Nirvana Hotels, belirlenen kriterlere uygun olarak en üst seviyedeki Gold derecesini elde ederek çevresel, sosyal ve ekonomik etkileri göz önünde bulunduran sürdürülebilirlik politikalarını başarıyla hayata geçirdi.

Nirvana Hotels, Yeşillenen Oteller Sertifikası Ile Sürdürülebilir Turizmde Öncü (3)

Kilit Grup Hakkında:

Kilit Grup, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olarak 1955 yılında kurulmuştur. Kristal Züccaciye Toptan ve Perakende Ev Gereçleri markasıyla başlayan faaliyetleri, Kilit Hospitality Group (KHG) ile turizm sektöründeki önemli yatırımları içermektedir. Grup, sürdürülebilirlik misyonunu Cosmos Theatre ve Cosmos Moonlight gibi projelerle de genişleterek, geleceğe dönük bir yaşam tarzına liderlik etmektedir.

Nirvana Hotels, Yeşillenen Oteller Sertifikası Ile Sürdürülebilir Turizmde Öncü (4)

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo