Türkiye Haber Portalı Logo 2
Toplumsal Dayanışma Ve Sevgi Ruhu Yeni Yıl Hediyesiyle Kanserle Mücadelede Morale Destek

Toplumsal Dayanışma ve Sevgi Ruhu: Yeni Yıl Hediyesiyle Kanserle Mücadelede Morale Destek

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler alanı, öğrencileri aracılığıyla duygusal bir projeye imza attı. “Yeni Yıl Sana Ne Getirsin” adlı bu anlamlı proje, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukların yılbaşı dileklerini gerçekleştirmeyi amaçladı. Proje kapsamında, çocuklar için özel hazırlanan küçük hediyelerle birlikte okulun tüm öğretmenleri tarafından toplanan yeni yıl hediyeleri, tedavi gören çocuklara ulaştırıldı.

Dayanışma ve Sevgi Ruhu: Kanserle Mücadelede Morale Katkı

Tedavi sürecinde olan kanser hastası çocuklara moral ve motivasyon katkısı sağlamayı amaçlayan bu kampanya, toplumda dayanışma ve sevgi ruhunu desteklemenin yanı sıra, hastanede tedavi gören çocukların yaşama olan inancını güçlendirmeyi hedefliyor. Ayrıca, kampanyaya katılan öğrencilerin empati ve yardımlaşma duygularını geliştirmesine ve topluma karşı duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Anlamlı Proje Yeni Yıl Sana Ne Getirsin (2)

Kampanya Koordinatörleri: “Unutulmaz Anlar Yaşandı”

Kampanya koordinatör öğretmenleri Alim ATAŞ ve Ayşenur AKSU GÜRSOY, projenin başarısını değerlendirdi. “Bu proje ile ulaştığımız çocukların sevgi dolu bakışları ve hediyelerin dağıtılma esnasındaki mutlulukları, tüm çalışmanın mahsulünü verdiğini bize gösterdi. Onlarla geçirdiğimiz vakit unutulmazdı! Küçücük bedenleri ile kendilerinden büyük bir hastalıkla savaşıyorlar ama asla pes etmiyorlar. Hepsi ümitli, hayat dolu… Her bir çocuğumuza şifa diliyoruz” dedi.

Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Anlamlı Proje Yeni Yıl Sana Ne Getirsin (3)

Okul Müdürü: “Toplumsal Duyarlılıkta Örnek Bir Proje”

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer YILMAZ, sosyal sorumluluk projelerinin günümüzde daha değerli hale geldiğini belirterek, “Bu anlamda birçok konuda faydalı çalışmalar yapılmakta, biz kurum olarak bu hayata değer katan projelere her türlü desteği vermekteyiz. Okulumuz Halkla İlişkiler alanı toplumsal duyarlılığı artırmayı amaç edinen bu proje ile çok sayıda kanser hastası çocuğun yüzünü güldürmeyi başardı. Böyle anlamlı bir projeyi okulumuza kazandırdığı için alanımız öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca projenin başından sonuna kadar tüm süreçlerinde desteğini esirgemeyen Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Anlamlı Proje Yeni Yıl Sana Ne Getirsin (4)

Bu duygusal ve anlamlı projenin, öğrenciler arasında dayanışma ve yardımlaşma bilincini güçlendirdiği ve toplumsal duyarlılığın önemini vurguladığı belirtiliyor.

Yıldırım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Anlamlı Proje Yeni Yıl Sana Ne Getirsin (5)
Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo