Türkiye Haber Portalı Logo 2
Elvan Elvan Yeni Şarkısı Değer Dünyama Ile Müzik Arenasında Fırtına Estiriyor (2)

Türkiye’nin Altın Yüzleri Ödül Töreni: Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı: Elvan Gaye Elvan

Geçtiğimiz akşam, Türkiye’nin önde gelen sanat, basın, iş dünyası ve cemiyet hayatının bir araya geldiği ”Gold Faces Of Turkey Awards” (Türkiye’nin Altın Yüzleri Ödül Töreni), İstanbul Sheraton Otel’de gerçekleştirildi. Tören, Ece Gürsel ve Mert Palavaroğlu’nun başarıyla sunduğu, DC Yapım & CK Medya Ajans’ın öncülük ettiği muazzam bir organizasyondu.

Bu yılın ana teması ‘Kadına Şiddete Farkındalık’ olarak belirlenen ödül töreni, markaların sadece ulusal ve uluslararası arenalardaki başarılarını değil, aynı zamanda sosyal sorumluluklarına olan duyarlılıklarını vurgulayan DC Yapım & CK Medya Ajans’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Türkiye’nin Altın Yüzleri Ödül Töreni Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Elvan Gaye Elvan

Tören, Turkish Development şirketinin kurucusu Ramazan Uğural’ın ana sponsorluğunda gerçekleşti. Uğural, sahnede duygularını ”Gold Faces Of Turkey” ödüllerinin bu yılki temasının kadına şiddete farkındalık yaratmak olduğunu belirterek ifade etti. Ayrıca, Maltepe ilçesinin İyi Parti Belediye başkan adaylığını yürüten Uğural, başarıya olan inancını vurgulayarak, ”Kadına Kalkan Eller Sadece Onları Alkışlamak İçin Kalkmalıdır…” dedi.

Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Elvan Gaye Elvan (11)
Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Elvan Gaye Elvan (10)
Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Elvan Gaye Elvan (9)
Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Elvan Gaye Elvan (8)
Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Elvan Gaye Elvan (7)
Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Elvan Gaye Elvan (1)

Gecenin dikkat çeken isimlerinden Ece Mumay, ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı” ödülünü alarak sahnede büyüledi. Ödül kazanan diğer sanatçılar arasında Emre Kaya’nın ‘Usta Şarkılar’ ile ‘En İyi Proje Albümü’, İlyas Yalçıntaş’ın ‘Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçı’ ödülü, Yılmaz Taner’in ‘Bugün de Bitti’ adlı yeni şarkısıyla müzik ziyafeti sunduğu anlar dikkat çekti.

Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Elvan Gaye Elvan (6)
Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Elvan Gaye Elvan (5)

Törenin diğer ödül kazananları arasında Kahraman Sivri ‘Meslek Başarı Ödülü’, Sedef Şahin ‘En İyi Karakter Oyuncusu’, Soner Türker ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’, Burçin Bildik ‘En Başarılı Erkek Tiyatro Oyuncusu’, Elvan Gaye Elvan ‘Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı’ ve Rıdvan Bıyık ‘En İyi Ana Haber Bülteni & Show Haber’ ödülleriyle taçlandırıldı.

Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Elvan Gaye Elvan (2)

Gecenin renkli anlarından biri de, Faik Öztürk’ün sahnede misafirleri güldürmesi ve esprileriyle geceye renk katması oldu. Öztürk, gecenin unutulmaz isimlerinden biri olarak izleyicilerin yüzlerini güldürdü.

Yılın Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Elvan Gaye Elvan (3)

”Gold Faces Of Turkey Awards” 2024, Türkiye’nin başarılı isimlerini bir araya getirerek, sanat, iş dünyası ve sosyal sorumluluk projelerindeki öncüleri ödüllendirdi. Gece, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatırken, sosyal farkındalığı artırmaya yönelik önemli bir adım attı.

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo