Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye'nin Lider Ödeme Sistemleri Şirketi Iyzico, Kadın Girişimcileri Desteklemeye Devam Ediyor

Türkiye’nin Lider Ödeme Sistemleri Şirketi iyzico, Kadın Girişimcileri Desteklemeye Devam Ediyor

Türkiye’nin önde gelen ödeme sistemleri şirketi iyzico, ‘Kadın Girişimci Destek Programı’nın 6. başvuru dönemini başlattı. Program, kadın girişimcilerin ekonomik kalkınmada rol almasını ve finansal güçlenmelerini desteklemeyi hedefliyor. Şu ana kadar 500’den fazla kadın girişimcinin katılımıyla 80 milyon TL değerinde iş hacmi oluşturuldu.

Türkiye’nin lider ödeme sistemleri şirketi iyzico, ‘Kadın Girişimci Destek Programı’nın yeni dönemi için başvuruları almaya başladı. 31 Ocak tarihine kadar devam edecek başvurular, iyzico’nun resmi web sitesi üzerinden yapılabilecek. Programa kabul edilen kadın girişimciler, iyzico’nun sunduğu çeşitli avantajlardan finansal destan eğitime, pazarlama ve tanıtıma kadar bir dizi fırsatı değerlendirebilecek.

iyzico ile Öde: Kadın Girişimcilere E-Ticarette Fırsatlar Sunuluyor

Kadın girişimciler, ‘#KadınGirişimcininYanındayız’ sloganıyla başlatılan program kapsamında, iyzico’nun e-ticaret dünyasında fırsatlar sunan ‘iyzico ile Öde’ ürünü ile müşterilerine çeşitli ödeme alternatifleri sunabilecek. İlk 6 ay içinde 100 bin TL’ye kadar işlem hacmi elde eden kadın girişimciler sıfır komisyon desteği alırken, aynı zamanda tanıtım desteği, dijital pazarlama ve online satış alanlarında ücretsiz eğitimlere erişim sağlayabilecek.

Iyzico, Kadın Girişimci Destek Programı'nın 6. Başvuru Dönemini Başlattı (2)
iyzico Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Dağ Güven

iyzico’nun Kadın Girişimci Desteği: Güvenli, Erişilebilir ve Yenilikçi

iyzico, geliştirdiği güvenli, erişilebilir ve yenilikçi teknolojilerle internet alışveriş deneyimini kolaylaştırıyor. 10. yılını kutlayan iyzico, kadın girişimcilerin iş dünyasında güçlenmelerine yönelik ‘Kadın Girişimci Destek Programı’ ile sektörde önemli bir rol üstleniyor. Finans sektöründeki öncü marka olarak, bugüne kadar 500’den fazla kadın girişimciye ulaşarak 80 milyon TL değerinde iş hacmi oluşturulmasına katkı sağlamıştır.

Şebnem Dağ Güven: “Kadın Girişimcileri Desteklemeye Devam Edeceğiz”

iyzico Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Dağ Güven, girişimcilik ekosisteminde özellikle kadın girişimcilere büyük önem verdiklerini belirtti. “iyzico Kadın Girişimci Destek Programı”nın toplumsal cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmayı amaçlayan bir proje olduğunu vurgulayan Güven, programın başarılı geçmiş dönemlerinden sonra 6. dönem başvurularının hızla devam ettiğini ifade etti.

Güven, “iyzico olarak, kadın girişimcilerin karşılaştıkları engelleri aşmalarına yardımcı olmayı ve onlara fırsatlar sunmayı önemsiyoruz. Kadın girişimcilerin büyüme hızının erkek girişimcilerden iki kat daha fazla olduğunu gördük. ‘iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’ ile yeni kaynaklar sağlayarak ve yaratılan faydaların artmasına destek olmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde daha fazla kadın girişimciye ulaşmayı ve dijitalleşmelerine destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

iyzico, İş Ortaklarıyla Kadın Girişimcilere Özel Eğitim ve İndirim Fırsatları Sunuyor

iyzico, yılda iki defa olmak üzere 6 ayda bir yeni kadın girişimcileri programa dahil ederek kapsamlı destek sunmaya devam ediyor. Programa dahil olan kadın girişimciler, Good4Trust, Paraşüt, Mükellef, Webtures, Geliver, Youthall, Magnetiq gibi iş ortaklarının özel eğitim ve indirim fırsatlarından yararlanmaya devam edecek.

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo