Türkiye Haber Portalı Logo 2
Umman Beton Santralleri, İnşaat Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor (3)

Umman Beton Santralleri, İnşaat Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor

Türkiye’nin köklü firmalarından Umman Beton Santralleri AŞ, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde inşaat sektörüne yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. 50 yıllık deneyimi ile sektörün önde gelen firmalarından biri olan Umman Beton Santralleri, beton ve asfalt alanındaki faaliyetlerinin yanı sıra parke ve briket makineleri üretimine de başlamıştır.

Dünya genelinde 40’tan fazla ülkeye ihracat yaparak Türkiye’nin gururu olan firma, yeni makine üretimine odaklanarak sektördeki etkisini artırıyor. Umman Beton Santralleri, tam otomatik, yarı otomatik ve manuel seçenekler sunan hidrolik sistemle çalışan makineleriyle inşaat sektörüne daha fazla çözüm sunmaktadır.

Umman Beton Santralleri, İnşaat Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor (2)

Parke taşları ve briketler, inşaat projeleri, yol inşaatı, yol düzenlemesi, prefabrik yapı üretimi gibi birçok alanda temel yapı malzemeleri olarak kullanılmaktadır. Umman Genel Müdürü Ahmet Bağcı, parke makinelerinin parke taşları ve panelleri üretmek için, briket makinelerinin ise briketlerin üretimi için kullanıldığını açıkladı. Bu makinelerin, inşaat sektöründe büyük talep gördüğünü belirterek, Umman Beton Santralleri’nin bu talebi karşılamak amacıyla parke ve briket makineleri üretimine başladığını ifade etti.

Ahmet Bağcı ayrıca, parke ve briket makinelerinin üretim süreçlerinin yaklaşık 45 gün sürdüğünü ve her iki makinenin de yüksek dayanıklılık ve estetik açıdan müşteri taleplerine uygun şekilde tasarlandığını vurguladı. Umman Beton Santralleri, Türkiye’de olduğu gibi dünya genelinde inşaat sektöründe önde gelen birçok firma ile iş birliği yaparak sektördeki etkisini artırmaktadır.

Umman Beton Santralleri’nin parke ve briket makineleri üretimine geçişi, Türk inşaat sektörüne ve dünya genelindeki inşaat projelerine daha fazla çözüm sunma kapasitesini artırırken, firma bu alanda da lider konumunu güçlendirmektedir.

Umman Beton Santralleri, İnşaat Sektörüne Yeni Bir Soluk Getiriyor (1)

UMMAN BETON SANTRALLERİ HAKKINDA: Türkiye’nin en köklü sanayi bölgelerinden Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde 3.000 m² kapalı alanda faaliyet gösteren Umman Beton; Sabit Beton Santrali, Mobil Beton Santrali, Kompakt Beton santrali, Beton Mikserleri, Beton Parke, Briket Makineleri ve Asfalt Makineleri üretim ve çözümleri ile Türkiye’nin köklü makine üreticilerinden birisidir. Müşterilerine uluslararası kalite standartlarında bir hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. 4 kıtada 60 ülkede faaliyet gösteren 400’den fazla tesisin makine imalat ve kurulumunu yapan Umman Beton Santralleri, 50 yıla yaklaşan tecrübesiyle, artık global ölçekte tanınan öncü firmalardan biri haline gelmiştir. Nitelikli personeli, gelişen teknolojiyle hızlı uyumu, kendini sürekli tazeleyen organizasyon yapısı ve koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen süreç yönetimi, Umman Beton Santralleri’nin, sektörün önde gelen kuruluşlarından olmasını sağlayan en belirgin özelliğidir. UMMAN BETON, Ar-ge ve İnovasyonu takip etmekte ve bunu ürünlerine yansıtarak tam müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Müşterilerinin beklentilerini doğru tespit etmek ve bu doğrultuda çözümler üretmek için kendi bünyesinde AR_GE, planlama, uygulama, yönetim ve organizasyon çalışmalarını yürütebilecek iyi eğitimli ve her biri alanında uzman etkin bir insan kaynağına sahiptir. https://www.umman.com.tr/

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo