Türkiye Haber Portalı Logo 2
Arz Portföy Ve Startupcentrum Dan Güçlü İşbirliği (4)

Arz Portföy ve StartupCentrum’dan Güçlü İşbirliği

Türkiye’nin öncü portföy yönetimi şirketlerinden Arz Portföy ile dijital startup platformu StartupCentrum, güç birliği yaparak “StartupCentrum Alpha Girişim Sermayesi Yatırım Fonu”nu hayata geçirdi.

Fonun Yatırım Komitesi ve Deneyimli İsimler

StartupCentrum Alpha GSYF yatırım komitesi, sektörde uzun yıllardır tecrübe kazanmış isimlerden oluşuyor. Arz Portföy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sami Saylan, Genel Müdür Murat Onuk, Portföy Yönetim Müdürü Bayram Erol, Mustafa Çınar, Fatih Büyükkarabacak, Binovative Kurucusu Murat Peksavaş, girişimcilik sektöründe deneyimli yönetici Kadir Yusuf Öztürk, StartupCentrum Kurucu Ortakları Müge Bezgin ve Nizamettin Sami Harputlu gibi isimlerden oluşan komite, fonun etkili bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

Fonun Hedefleri ve Özellikleri

StartupCentrum ve Arz Portföy’ün bu yeni fonu özellikle teknoloji odaklı girişimlere yönelik destek sağlayacak ve fon büyüklüğünü 200 milyon TL’nin üzerine çıkaracak. Fon, girişimlere finansman sağlamanın yanı sıra, inovasyonlarını geliştirmeleri ve global pazarlara açılmaları için fırsatlar yaratacak.

Arz Portföy Ve Startupcentrum Dan Güçlü İşbirliği (5)

Kurucuların Vizyonu ve Açıklamaları

StartupCentrum Kurucu Ortakları Müge Bezgin ve Nizamettin Sami Harputlu, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, “Türkiye’nin girişimcilik ekosistemine katkı sağlamak amacıyla Arz Portföy ile bu önemli adımı attık. Bu fon ile yenilikçi projelere destek olacak, Türk girişimcilerini global pazarlara taşıyacak bir platform oluşturmayı hedefliyoruz.”

Arz Portföy’den Destek Açıklaması

Arz Portföy Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Murat Onuk ise iş birliklerinin girişimcilik ekosistemine değer kattığını vurgulayarak, “Teknoloji tabanlı Türk girişimlerine olan desteğimiz artarak devam edecek. Bu fon, yeni nesil girişimlere finansal ve stratejik anlamda destek sağlayacak.” dedi.

Arz Portföy Ve Startupcentrum Dan Güçlü İşbirliği (2)

Fonla İlgilenenler İçin İletişim Bilgileri

Fona yatırım yapma veya daha fazla bilgi almak isteyenler, info@startupcentrum.com adresinden fon yetkilileri ile iletişime geçebilirler. Türkiye’nin girişimcilik ekosistemine sağladığı katkılarla dikkat çeken bu yeni fon, teknoloji ve inovasyon odaklı projelere önemli bir destek sunmayı amaçlıyor.

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo