Türkiye Haber Portalı Logo 2
Souvenir Expo Türkiye, İstanbul'u Turistik Hediyelik Ve Hatıra Eşyalarla Buluşturacak! (1)

Souvenir Expo Türkiye, İstanbul’u Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşyalarla Buluşturacak!

Dünyanın en iyi Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya profesyonelleri fuarı olan Souvenir Expo Türkiye, 14-17 Aralık 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde üçüncü kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Rota Exhibition Türkiye Fuarcılık A.Ş. öncülüğünde gerçekleştirilecek fuar, bu yıl 3 ayrı salonda 300’den fazla katılımcı ve 1500’ü aşkın markayı bir araya getirerek, 150’den fazla ülkeden binlerce sektör profesyonelini ağırlayacak.

Türkiye’nin turizm potansiyeline vurgu yapan Rota Exhibition Türkiye Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü George Panorgias, “Souvenir Expo Türkiye, üç yıldır dünyanın en iyilerini Türkiye’nin en iyileriyle bir araya getiriyor. Türkiye’nin turizmdeki yükselişini desteklemek ve sektöre yeni iş fırsatları yaratmak amacıyla bu büyük etkinliği düzenliyoruz.” şeklinde konuştu.

Souvenir Expo Türkiye Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 14-17 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek ve 3 salonu kapsayacak. Fuarın bu yılki öne çıkan özellikleri arasında, 300’ü aşkın katılımcı ve 1500’den fazla markanın yer alması bulunuyor. Bu yılki fuar, 150’den fazla ülkeden gelen ziyaretçileriyle Türkiye’nin turistik hediyelik ve hatıra eşya çeşitliliğini sergileyecek.

Souvenir Expo Türkiye, İstanbul'u Turistik Hediyelik Ve Hatıra Eşyalarla Buluşturacak! (3)

Panorgias, Türkiye’nin turizm hedeflerine vurgu yaparak, “Türkiye’nin 2028 yılı turizm hedefi 90 milyon ziyaretçi ve 100 milyar dolar gelir. Bu büyüme potansiyeli, Souvenir Expo Türkiye’nin önemini artırıyor. Üç yıldır dünyanın en iyi turistik hediyelik ve hatıra eşya üreticilerini Türkiye’nin üretim gücüyle bir araya getiriyoruz.” dedi.

Souvenir Expo Türkiye Fuarı, turistik hediyelik ve hatıra eşya sektöründeki en geniş ürün yelpazesini sunacak. Kupa, magnet, anahtarlık gibi klasik ürünlerin yanı sıra mayo, bikini, peştamal gibi yaz modası ürünler, gıda ve organik ürünler, deri aksesuarlar ve dekorasyon ürünleri fuarın gözde kategorileri arasında yer alacak.

Souvenir Expo Türkiye, İstanbul'u Turistik Hediyelik Ve Hatıra Eşyalarla Buluşturacak! (2)

Fuar, Souvenir ve Turistik Hediyelik Eşya Üreticileri, Moda Firmaları, Kozmetik Firmaları, Promosyon Ürün Firmaları gibi sektör temsilcilerini bir araya getirerek, Türkiye’nin turistik hediyelik ve hatıra eşya sektöründeki potansiyeli ortaya koyacak. Souvenir sektörünün Türk ekonomisine sağladığı 15 milyar dolarlık katkı da fuarın önemini bir kez daha vurguluyor. Rota Exhibition Türkiye Fuarcılık A.Ş., Türkiye’nin küresel fuarcılık arenasındaki rolünü güçlendirerek, Souvenir Expo Türkiye ile Türkiye’nin turistik hediyelik ve hatıra eşya sektörünü dünya ile buluşturmaya devam ediyor.

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo