Türkiye Haber Portalı Logo 2
Uzakrota Global Summit, Bilet Dükkanı Ile Yenilikçi Turizm Çözümleri Buluşturuyor (1)

Uzakrota Global Summit, Bilet Dükkanı ile Yenilikçi Turizm Çözümleri Buluşturuyor

Seyahat endüstrisinin devleri, Uzakrota Global Summit kapsamında 24 Kasım’da Hilton İstanbul Bosphorus’ta bir araya geliyor. Etkinlik, 10.000 turizm profesyonelini ve 150 konuşmacıyı ağırlayarak dünya seyahat endüstrisinin nabzını tutacak. Bu yılın öne çıkan katılımcılarından biri olan Bilet Dükkanı, güçlü ekibi ve iddialı standıyla etkinliğe damgasını vuracak.

Bilet Dükkanı’nın CMO’su Meltem Acar, etkinlikte düzenlenecek “Yeni Nesil Tüketiciye Yeni Nesil Reklam” panelinde yer alacak ve sektördeki son trendleri ve geleceğe dair öngörülerini paylaşacak. Acar, marka deneyimi ve dijital dönüşümdeki uzmanlığıyla tüketici alışkanlıklarındaki değişimi, inovatif stratejileri ve yeni nesil teknolojileri ele alacak.

Uzakrota Global Summit, Bilet Dükkanı Ile Yenilikçi Turizm Çözümleri Buluşturuyor (2)

Bilet Dükkanı, 30 yıldan fazla bir süredir turizm sektöründe faaliyet gösteriyor ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Özel deneyimler sunacakları standlarıyla Bilet Dükkanı, “Akıllı Seyahat” kavramını vurgulayarak yolcu deneyimini zenginleştiriyor.

Şirket, acenteler için kapsamlı bir teknoloji platformu sunarak iş süreçlerini kolaylaştırıyor. Türkiye’de 2500, yurtdışında ise 1500 acente ile çalışan Bilet Dükkanı, gelişmiş otomasyon ve rezervasyon teknolojisi sayesinde karmaşık taleplere hızlı ve yaratıcı çözümler sunuyor. Acenteler, Bilet Dükkanı’nın geliştirdiği sistemler üzerinden aylık 60.000 işlem gerçekleştiriyor. Uzakrota Global Summit, Bilet Dükkanı’nın turizm sektöründeki lider konumunu bir kez daha gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo