Türkiye Haber Portalı Logo 2
Yazgan Tasarım Mimarlık ın 20. Yıl Sergisi, Mimarlık Tutkunlarıyla Buluşuyor! (5)

Yazgan Tasarım Mimarlık’ın 20. Yıl Sergisi, Mimarlık Tutkunlarıyla Buluşuyor!

Türkiye’nin önde gelen mimarlık firmalarından biri olan Yazgan Tasarım Mimarlık, 20. yılını “Mimarlığın Etkisinden Mimarlığın Bilgisine: Yazgan Tasarım’ın 20 Yılı” sergisiyle kutluyor. Sergi, Tophane-i Amire Tek Kubbe Salonu’nda görkemli bir açılışla sanatseverlerle buluştu ve 23 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.

Geleceğe Yön Veren Mimarlık Yaklaşımı: “Esnek Sistem Tasarımı”

Kurucuları Begüm ve Kerem Yazgan’ın önderliğinde 20 yılda uluslararası alanda 31 ülkede gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Yazgan Tasarım, sergide “Esnek Sistem Tasarımı” anlayışını mercek altına alıyor. Teori ile pratiği birleştiren bu yaklaşım, tasarım eylemlerini, tasarımı etkileyen aktörleri, parçaları ve bunların ilişki biçimini tanımlayarak esnek bir sistem yaratmayı amaçlıyor.

Yazgan Tasarım Mimarlık ın 20. Yıl Sergisi, Mimarlık Tutkunlarıyla Buluşuyor! (2)

Bilgi Çağının Mimarisi: “Smart Project” Yaklaşımı

“Mimarlığın Etkisinden Mimarlığın Bilgisine: Yazgan Tasarım’ın 20 Yılı” sergisi, Yazgan Tasarım’ın projelerinin arkasındaki “Smart Project” yaklaşımını da gündeme getiriyor. Bu yaklaşım, mimarlığı günümüz bilgi çağıyla ilişkilendirerek ileri ve bütünleştirici bir perspektife odaklanıyor. Yazgan Tasarım, bu sergiyle izleyicilere, mimarlık üretiminde verilerin sentezlenmesine dayanan bu yenilikçi yaklaşımı detaylı bir şekilde sunuyor.

Yazgan Tasarım Mimarlık ın 20. Yıl Sergisi, Mimarlık Tutkunlarıyla Buluşuyor! (1)

Sergi Detayları ve Katılımcılar

Ankara CerModern’deki gösteriminin ardından İstanbul Tophane-i Amire Tek Kubbe Salonu’nda sergilenen etkinlik, Alumen, Anıl Zemin, Ardıç Cam, Grohe-Lixil, Heper, Jotun, Kalebodur, Kasso, Nurus, Şişecam ve Vitra gibi sektörün öncü firmalarının destekleriyle gerçekleşiyor. 9-23 Kasım tarihleri arasında ziyaret edilebilecek sergi, mimarlık tutkunları ve sanatseverler için ilham verici bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Yazgan Tasarım Mimarlık ın 20. Yıl Sergisi, Mimarlık Tutkunlarıyla Buluşuyor! (4)

Yazgan Tasarım Mimarlık Hakkında:

2003 yılında kurulan Yazgan Tasarım Mimarlık, kentsel tasarım, mimari, iç mimari, peyzaj ve grafik tasarım alanlarında projeler gerçekleştiren bir Ankara merkezli ofistir. 19 farklı ülkede yayımlanan işleri ve 144 tasarım ödülü ile firması, mimarlık dünyasındaki başarılarına bir yenisini ekliyor. Detaylı bilgi ve projeler için www.yazgandesign.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Booking Rezervasyon 1
Booking Rezervasyon 1

Index Sitemap URL List

Turhapo Logo 2
Türkiye Haber Portalı Logo 2
Türkiye News Portal Logo